Μαίρη Χρονοπούλου για Νίκο Κούρκουλο: «3:30 τη νύχτα του έλεγα με χτυπάει ο γκόμενος και...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:01
31/1/2017

Μαίρη Χρονοπούλου για Νίκο Κούρκουλο: «3:30 τη νύχτα του έλεγα με χτυπάει ο γκόμενος και...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ημέρα που ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή, χθες Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο Εθνικό Θέατρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του με καλεσμένους φίλους και συνεργάτες του αγαπημένου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μεταξύ των ατόμων που παραβρέθηκαν ήταν και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Όταν έφυγε ο Νίκος κλείναμε 52 χρόνια φιλίας. Από παιδιά. Αυτό μετράει για εμένα».

Επεσήμανε δε πως την προστάτευε σε όλους τους τομείς της ζωής της: 

«Ο Νίκος ήταν για εμένα -το χει δηλώσει και ο ίδιος- ο προστάτης μου. Στα προσωπικά μου, στα οικονομικά μου, στα επαγγελματικά μου στα ερωτικά μου…».

Και γυρνώντας πίσω στον χρόνο, θυμήθηκε:

«Έχει τραβήξει… δεν μου έδινε συμβουλές. Έτρεχε να με βγάλει από τους μπελάδες πάντα…. 3:30 η ώρα τη νύχτα του έλεγα με χτυπάει ο γκόμενος και έτρεχε με τις πυτζάμες να με γλιτώσει. Και έδερνε τον γκόμενο!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ