Μαίρη Μπάρκουλη: «Μη αναστρέψιμα τα προβλήματα υγείας του Ανδρέα» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:02
19/8/2016

Μαίρη Μπάρκουλη: «Μη αναστρέψιμα τα προβλήματα υγείας του Ανδρέα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ζεν πρεμιέ του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη έχει φτάσει σε σημείο μηδέν και μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η σύζυγός του, Μαίρη έστειλε το δικό της μήνυμα.

Μάλιστα, μέσω αυτού απευθύνθηκε όχι μόνο στος θαυμαστές του ηθοποιού που στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, αλλά και σε όσους «κράζουν» μέσω Διαδικτύου.  

 

«Έχω πει πολλές φορές να κλείσω την σελίδα μου στο φβ γιατί στις πιο δύσκολες στιγμές μας γίνονται τα πιο άρρωστα σχόλια…τσακώνεστε για τον Αντρέα ενώ είστε σε απόσταση και δεν ξέρετε την πραγματικότητα….όλα αυτά τα χρόνια σας μεταφέρω την αλήθεια γιατί μόνο εγώ μπορώ…..Ο Αντρέας ο Μπαρκουλης λοιπόν έχει φτάσει στο τέρμα…..παίρνει μικρές παρατάσεις από την απίστευτη φροντίδα του γιατρού του Γιάννη Ιωαννίδη και του νοσηλευτικού προσωπικού πού καθημερινά δίνει μάχες ….

Βγήκε σήμερα από εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο…τα προβλήματα του είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ …..ελπίζουμε να κρατήσει μια σταθερότητα για αρκετό καιρό….από εδώ και πέρα είναι στα χέρια του ΘΕΟΥ….εκείνος έχει την τελευταία λέξη…και όποιος κατάλαβε κατάλαβε….λυπάμαι που δεν μπορώ και δεν έχω όρεξη και χρόνο να εξηγήσω περισσότερα….».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ