Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:13
5/5/2021

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ήταν σαν μια κακιά ερωτική σχέση»

Στην καριέρα της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μαίρη Μηλιαρέση που βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2night Show". Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έγινε μανούλα το 1996. Η εντυπωσιακή κυρία αναφέρθηκε στην καριέρα που έληξε άδοξα, τις προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ αλλά και στις τηλεπωλήσεις.

Όλα όσα είπε: 
«Τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα την Σοφίνα και η πρόταση που είχα από το MEGA ήταν για να κάνω πρωινό. Για να κάνω, όμως, πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω το απόγευμα. Εγώ μόλις είχα το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να αφήσω το παιδί μου, που μόλις το έχω γεννήσει, να μεγαλώσει μόνο του. Με νταντάδες, με γιαγιάδες, με θειάδες και δεν ξέρω και γω με τι… Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μία στιγμή ότι θα αφήσω το παιδί.

Όταν το παιδί μου μεγάλωσε και πήγε στον παιδικό σταθμό, δεν μπορούσα να ξαναμπώ μέσα στη δουλειά. Δεν έχω τις άκρες, τις παρέες… Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον χώρο και τις γνωριμίες. Εγώ εξαφανίστηκα. Η τηλεόραση ήταν η δουλειά μου, την έκανα έτσι όπως έπρεπε να την κάνω, την έκανα σωστά, ήμουν συνεπής αλλά δεν μπορούσα να αφήσω το μωράκι μου να μεγαλώνει μόνο του. Η τηλεόραση με τιμωρούσε που την άφησα για το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακιά ερωτική σχέση»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ