Μαγγίρα: το θέμα υγείας πίσω από την απώλεια βάρους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:29
20/2/2015

Μαγγίρα: το θέμα υγείας πίσω από την απώλεια βάρους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μπέτυ Μαγγίρα  φωτογραφήθηκε αλλά και μίλησε στο περιοδικό  Εγώ Weekly για πολλά πράγματα και είπε για το «Όλα Παίζουν», τη ζωή της δίπλα στον Δημήτρη Μάζη αλλά εξομολογήθηκε ποιος ήταν ο λόγος που έχασε βάρος.  Η παρουσιάστρια έχασε 15 κιλά αρκετά γρήγορα, αφού η μικρή της κόρη νοσηλεύτηκε για κάποιο θέμα υγείας.

 

«Έχασα 15 κιλά σε πολύ μικρό διάστημα. Έπειτα από τη δεύτερη γέννα, αρρώστησε η μικρή μου κόρη και έπρεπε να νοσηλευτεί. Από την ταλαιπωρία έχασα απότομα τα κιλά. Ήμουν τόσο καταβεβλημένη από τον τοκετό, τον θηλασμό και την κούραση που αρρώστησα απευθείας. Έπειτα μπήκα στο Your face sounds familiar που ήταν απαιτητικό. Τα υπόλοιπα κιλά χάθηκαν χωρίς να το καταλάβω.» είπε η Μπέτυ.


Για το αν φοβήθηκε για την υγεία του παιδιού της, δήλωσε: «Το μωρό κόλλησε βρογχιολίτιδα από τη μεγάλη μου κόρη και η εισαγωγή κρίθηκε αναγκαία.'Ηταν πολύ άσχημο συναίσθημα, γιατί ήταν μόλις 45  ημερών. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα για να τη βοηθήσω. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μία μητέρα, από το να αρρωστήσει το παιδί της τόσο μικρό. Δόξα τω Θεό, όλα πήγαν καλά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ