Μάγδα Τσέγκου: Περιγράφει με τα χειρότερα λόγια την πιο δύσκολη επαγγελματική της συνεργασία! [Video] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:30
20/11/2018

Μάγδα Τσέγκου: Περιγράφει με τα χειρότερα λόγια την πιο δύσκολη επαγγελματική της συνεργασία! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε ποιον αναφέρεται άραγε;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά για τη Μάγδα Τσέγκου ο δρόμος είχε και πολλές δυσκολίες. Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για όλες τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στα επαγγελματικά της. 

Δείτε ακόμη: GNTM-Σοκ: Όταν η Ξανθούλα ζύγιζε μόλις 47 κιλά! [Photos]

Όλα όσα είπε: 

Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις, είσαι στον αέρα, δεν μπορείς να μιλήσεις, θες να αντιδράσεις με τον χειρότερο τρόπο αλλά είσαι στον αέρα, δε γίνεται. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα σφάλμα μία, δύο, τρεις, τέσσερις, 14, 104… εντάξει, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, το έχει αυτός. Από αγένεια, ασέβεια κλπ… έχω πολύ. Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει κοινωνική μόρφωση, δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους, να αφήσει τον άλλον να μιλήσει. Όταν γίνεται κατά κόρον λέγεται «χαρακτήρας».

Δείτε το βίντεο: 

Έχω πει κι εγώ πολλά, έχω αντιδράσει κι εγώ άσχημα γιατί έχω φτάσει στο αμήν πολλές φορές. Είναι στο πρόγραμμα όμως έτσι; Και να μαλώσεις και να διαφωνήσεις αλλά όταν μια συμπεριφορά τείνει να γίνεται συνήθεια από έναν άνθρωπο και είναι πολύ άσχημη, δεν το ανέχεσαι πια, έχεις και μια αξιοπρέπεια, έναν σεβασμό. Πόσο πια; Φτάνεις στο έλεος! Αμήν! Και δεν έχεις άλλη επιλογή, λες παιδιά ή να φύγω ή να με διώξετε, δεν πάει άλλο!

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ