Λύτρα: Το ξέσπασμα για το Fame Story & οι αποτυχημένες εξωσωματικές | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:13
10/6/2016

Λύτρα: Το ξέσπασμα για το Fame Story & οι αποτυχημένες εξωσωματικές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά από πολύ καιρό, μίλησε η Μάρω Λύτρα. Η τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του Fame Story, βγήκε στο The 2night show μέσω skype και μίλησε για όλα.

 Μάλιστα, όταν η κουβέντα πήγε στο Fame Stroy, η Λύτρα ξέσπασε για το παιγνίδι.

 


 

«Συνάντησα πολύ καλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Μπαίνοντας στο Fame Story δεν ήξερα τι ακριβώς είναι το παιχνίδι αυτό. Άλλα δείχνανε προς τα έξω, άλλα γινόντουσαν μέσα. Αυτό εννοώ, αυτό το παιχνίδι, που δεν τον ήξερα πολύ καλά. Αν ήξερα το παιχνίδι καλύτερα, ίσως να έκανα διαφορετικά πράγματα απ’ όσα έκανα. Αν έμπαινα σήμερα στο Fame Story απλά θα τραγουδούσα. Δεν θα άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Μου έκανε καλό γιατί με γνώρισε ο κόσμος, αλλά μου έκανε και κακό. Συζητούσαν γι’ αυτό πιο πολύ παρά για τα τραγούδια μου. Δεν ήταν και ότι καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά

 

Για το λόγο που έφυγε από την Ελλάδα, είπε: «Είχαν αρχίσει να πέφτουν οι δουλειές, δεν είχα συμβόλαιο με την Heaven, ψαχνόμουν πολύ, τα πράγματα δεν ήταν σταθερά, μου έλειπαν οι δικοί μου κι ένιωσα ότι έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να πάω παραπάνω και δεν ήθελα να... πεινάσω. Θεώρησα ότι έφτασα στο τέρμα. Μου λείπει λίγο αυτή η δημοσιότητα, αλλά ήταν κι ένα από τα πράγματα που με έκανε να γυρίσω πίσω...».

Μάλιστα, η Μάρω δε δίστασε να αποκαλύψει ότι έκανε τρεις εξωσωματικές, που δεν πέτυχαν κι έτσι σταμάτησε να προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ