Λίτσα Πατέρα σε Σκορδά: «Αν και είναι οικογενειακό θέμα, θέλω να πω λίγα πράγματα» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:18
7/11/2016

Λίτσα Πατέρα σε Σκορδά: «Αν και είναι οικογενειακό θέμα, θέλω να πω λίγα πράγματα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση του χωρισμού των Λιάγκα- Σκορδά έσκασε σα βόμβα μέσα σοτ Σαββαοτκύριακο και σήμερα στο Πρωινό δεν ήταν δυνατό να μη γίνουν αναφορές σε αυτό το θέμα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Εκτός όμως από τη Φαίη που μίλησε χωρίς να δώσει ιδιαίτερη έκταση σε αυτό, λίγο αργότερα η Λίτσα Πατέρα θέλησε να πει μερικά λόγια απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια και στους τηλεθεατές. 

«Εύχομαι να είσαι πάντα καλά, θέλω να πω λίγα πράγματα εγώ, με συγζχωρείς. Παρά το ότι είναι οικογενειακό το θέμα θέλω  να πω λίγα πράγματα. Να είσαι καλά με δύναμη για να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου. Όλοι οι άνθρωποι σε κάποιο σημείο έχουν έρθει για να δοκιμαστούν. 

 

Αν ο τομέας των σχέσεων είναι «χτυπημένος» κάπως έρχονται τα πράγματα και φτάνει ο κόσμος στο σημείο να χωρίσει. Τα παιδιά δεν πληγώνονται ή τουλάχιστον δεν πληγώνονται τόσο εάν οι γονείς είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν. Στο τέλος τέλος το λάθος είναι δικό τους.

Να ξέρετε ότι ο Ήλιος, δηλαδή το ζώδιο δείχνει τον πατέρα, η Σελήνη τη μητέρα. Συνεπώς, είναι εγκληματικό κάποιος να λέει εναντίον της μητέρας και κάποιος εναντίον του πατέρα του παιδιού. Μόνο τότε νομίζω, τα παιδιά περνάνε ένα μεγάλο σοκ. Αλλιώς είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσετε, η ζωή . Εγώ εύχομαι να είστε καλά χέρι χέρι να μεγαλώσετε αυτά τα υπέροχα αγοράκια.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ