Λιποθύμησε λόγω δίαιτας! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:46
21/9/2009

Λιποθύμησε λόγω δίαιτας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αναστάτωσε φίλους και συγγενείς ο Κώστας Μαρτάκης, όταν έμαθαν ότι έχασε τις αισθήσεις του!

Αναστάτωσε φίλους και συγγενείς ο Κώστας Μαρτάκης, όταν έμαθαν ότι έχασε τις αισθήσεις του!

Αιτία της αδιαθεσίας του ήταν η αυστηρή δίαιτα που του συνέστησε συνάδελφός του τραγουδιστής, προκειμένου να χάσει άμεσα τα 12 παραπανίσια κιλά που έχει πάρει στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του και των διακοπών του καλοκαιριού. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας οργανισμός όταν τρέφεται μόνο με λαχανικά και μάλιστα σε μορφή χυμού;

Όχι πολύ, είναι η απάντηση και απόδειξη αυτού ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος έπειτα απο τρία εικοσιτετράωρα... αυστηρής δίαιτας σωριάστηκε κάτω από αδυναμία, ουσιαστικά από ατροφία! Σίγουρα είναι δελεαστικό να σου υπόσχεται μια τέτοια δίαιτα να χάσεις 7 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστή.

Ο τραγουδιστής αφού συνήλθε, μεταφέρθηκε προληπτικά στο ιατρείο οικογενειακού του γιατρού, ο οποίος τον συμβούλεψε να μην προβεί ποτέ ξανά σε τέτοιες μεθόδους, αφού θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του! Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας πήρε το μάθημά του και υποσχέθηκε σε όσους ανησύχησαν με την αδιαθεσία του να μην το επαναλάβει. Τέλος καλό, όλα καλά!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ