Λίλη: Η ζωή της χωρίς τον Ζαγοράκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:24
2/10/2014

Λίλη: Η ζωή της χωρίς τον Ζαγοράκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον τηλεοπτικό αέρα του Μακεδονία TV επέστρεψε η Ιωάννα Λίλη με την εκπομπή της, «Όλα καλά» και η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

 Μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα της και πώς είναι τώρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις υποχρεώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο

 

" Ούτως ή άλλως είχα εγκλιματιστεί σε ένα παρόμοιο περιβάλλον την εποχή που γνώρισα τον Θοδωρή και ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Έλειπε συχνά σε αποστολές και έμενα μόνη μου στη Θεσσαλονίκη. Τώρα έχω κοντά μου και την καλύτερη συντροφιά, τα παιδιά μας, τη Μαρία και τον Ιωάννη" δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ωστόσο, αν και η ίδια δε θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει μαζί του στις Βρυξέλλες – άλλωστε είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι δημοσιεύματα που τους ήθελαν να εγκαταλείπουν οικογενειακώς την Ελλάδα – αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

" Το είχα επιχειρήσει στο παρελθόν, όταν ως μοντέλο είχα μείνει για περισσότερο από έναν μήνα στην Αμερική. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα "θέλω" των παιδιών, να συζητήσουμε μαζί τους για το εάν θέλουν και αν μπορούν να προσαρμοστούν σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους" εξήγησε.

 

Πηγή: Thema People

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ