Λιβιεράτος: Η διάδοχος της Αδάμ & το χτύπημα της μοίρας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:33
17/4/2013

Λιβιεράτος: Η διάδοχος της Αδάμ & το χτύπημα της μοίρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καιρό είχαμε να ακούσουμε ή να μάθουμε νέα του Λάμπη Λιβιεράτου, αφού ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό τμήμα νοσοκομείου

 

 έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, ο Λάμπης όπως είχαμε μάθει για εκείνον την τελευταία φορά, έχει μετακομίσει στο εξωτερικό κοντά στη μητέρα του.

Τώρα, κυπριακή ιστοσελίδα αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του τραγουδιστή με εντυπωσιακή συνάδελφό του μετά το διαζύγιο του με την Εύη Αδάμ και πριν τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του και τη ψυχική του ηρεμία. Ο λόγος για την Εύα Κυριάκου, την οποία γνώρισε μέσα από μία επαγγελματική συνεργασία.

Η νεαρή τραγουδίστρια πριν από αρκετούς μήνες ήρθε στην Αθήνα από την Κύπρο για ένα ντουέτο με τον Λιβιεράτο. Αμέσως ήρθαν κοντά και μαζί ήρθε και το χαμόγελο στα χείλη του τραγουδιστή, ο οποίος πέρασε δύσκολα μετά το διαζύγιο του. Ωστόσο, τόσο η συνεργασία τους όσο και η γνωριμία τους κόπηκαν «βίαια» όταν αυτοκτόνησε ο αδελφός του Λιβιεράτου.

 

Τότε, ήταν που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τραγουδιστή, ο οποίος κλείστηκε στον εαυτό του, ενώ νοσηλεύτηκε σε κλινική για να μπορέσει να διαχειριστεί τη «λαίλαπα» των αρνητικών συναισθημάτων. Στη συνέχεια, ο Λάμπης αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έφυγε για το εξωτερικό.

Λιβιεράτος και Κυριακου συνέχισαν να έχουν επαφές, με την τραγουδίστρια να του συμπαραστέκεται. Άλλωστε, η ίδια  σε αρκετές εμφανίσεις της στην Κύπρο έχει αναφερθεί από μικροφώνου στη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Πηγή: ιστοσελίδα showtime-cy

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ