Λιβιεράτος: Δες τη γυναίκα φύλακα-άγγελο του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:50
5/2/2014

Λιβιεράτος: Δες τη γυναίκα "φύλακα-άγγελο" του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα πόδια του προσπαθεί να σταθεί ο Λάμπης Λιβιεράτος, μετά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και στο πλευρό του τις δύσκολες αυτές στιγμές είχε καλούς φίλους που του συμπαραστάθηκαν και τον βοήθησαν όσο μπορούσαν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τον επιστήθιο φίλο του και κουμπάρο, Τζώνυ Θεοδωρίδη, με τον οποίο πλέον συνεργάζονται κι επαγγελματικά.

Ωστόσο, τώρα μαθαίνουμε ότι στη δύσκολη "μάχη" με την κατάθλιψη, ο Λάμπης είχε δίπλα του από την αρχή μέχρι το τέλος μία γυναίκα. Τον "φύλακα-άγγελό" του, όπως την αποκαλούν. Ο λόγος για την Έφη Μπουτάλη, η οποία ήταν συνεχώς στο πλευρό του τραγουδιστή.

 

Και μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται για το νέο έρωτα που μπηκε στη ζωή του, αυτό δεν ισχύει. Η Μπουτάλη είναι μουσικός και συνεργάζεται χρόνια μαζί του παίζοντας μπάσο στα live. Και το πραγματικό της ενδιαφέρον για τον Λάμπη είναι καθαρά ανθρώπινο και φιλικό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ