Λιβανίου: Το διαζύγιο & ο νέος έρωτας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:02
22/1/2015

Λιβανίου: Το διαζύγιο & ο νέος έρωτας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, που έγινε γνωστό τέσσερα χρόνια μετά, η Έμυ Λιβανίου μιλάει για όλα: για τις δυσκολίες που πέρασε, την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και το νέο έρωτα στη ζωή της. 

Για το διαζύγιο της :

«Ανακοίνωσα το διαζύγιο μου τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό. Είχαν όλα τελειώσει. Με τον Αντώνη (σ.σ. Λιβάνιο) χωρίσαμε προς από μια πενταετία. Και ο λόγος που ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω είναι γιατί ο κόσμος με ήξερε παντρεμένη. Η τηλεόραση ήρθε μετά το γάμο μου. Αισθάνθηκα ότι είχα μια υποχρέωση απέναντι στο κοινό να πω ότι έχω χωρίσει, αλλιώς δε θα το έκανα»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

Σίγουρα δεν ήταν βελούδινο. Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο. Αλλάζει η ζωή σου. Βρήκα τις ισορροπίες μου όμως και είμαι πολύ χαρούμενη.
 

Για το νέο έρωτα στη ζωή της:

Ναι, είμαι σε μια σχέση και αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη. Ο σύντροφος μου δεν είναι από το χώρο. Φυσικά το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου παραμένουν τα παιδιά μου.

 

Για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Σταμάτη Μαλέλη: 

«Δεν είχα ποτέ κόντρα με τον διευθυντή μου, αυτό εκ των πραγμάτων δεν γίνεται. Ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν ανώτερος μου και εγώ υφισταμένη του. Πως θα το έκανα; Δεν είχα τη δύναμη. Πέρα από αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ σπουδαίος και ξέρει καλά την τηλεόραση. Το παραδέχομαι και τον σέβομαι. Θεωρώ ωστόσο ότι δεν έφυγα με καθόλου καλές συνθήκες από το STAR. Δε θα πω τίποτα άλλο. Δεν μιλήσαμε ξανά. Αν τύχει να βρεθούμε, θα το κάνουμε. Έχω μάθει όμως όταν φεύγω από μία δουλειά - όποια κι αν είναι αυτή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και αν τελειώνει η συνεργασία -, να προχωρώ στην επόμενη. Αυτό αποδεικνύει και ότι δεν είμαι αλαζονική. Σκύβω το κεφάλι και κοιτώ το επόμενο βήμα μου»

πηγή: περιοδικό ΕΓΩ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ