Λιάνη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο της με τον Ανδρέα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:07
15/12/2015

Λιάνη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο της με τον Ανδρέα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιαδη ήταν το βράδυ της Δευτέρας (14/12) η Δήμητρα Λιάνη, η οποία μίλησε τόσο για το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, όσο και για το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό

«Το βιβλίο της Μαργαρίτας καταλαβαίνουμε ότι το έχει γράψει ο Νίκος. Και τις αμερικανιές που υπάρχουν μέσα. Τί είναι; Είναι η αποδόμηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της για το βιβλίο της πρώτης συζύγου του Ανδρέα.

 

Ωστόσο, εκεί που μας άφησε βραδιάτικα με το στόμα ανοιχτό, ήταν η αναφορά της στο γάμο με τον Ανδρέα και τις πιέσεις που δέχτηκε από εκείνον για να την παντρευτεί. Αλλά και η επική ατάκα της για το γάμο!

 «Ήθελε και τον πίεζαν ίσως ο Γιώργος Λιάνης ή πίεζαν εμένα ότι «πρέπει να τον παντρευτείς για να κατοχυρωθείς.» Κι εγώ αρνιόμουν. Είχα στηλώσει. Λέω τι μου λέτε; Αυτό θα κάνω; Για να τον παντρευτώ στο νοσοκομείο, γιατί κινδύνευε λέει να πεθάνει. Και έπεισαν τον Ανδρέα τότε να με παντρευτεί εκεί. Να ερχόταν εκεί ο Σεραφείμ. Μου λέει μια μέρα ο Ανδρέας «Λέω να φωνάξω τον Σεραφείμ να μας κάνει έναν γάμο εδώ». Του λέω «Σοβαρολογείς; Γίνε εσύ καλά και με παντρεύεσαι με τιμή και δόξα όπως νομίζω ότι μου αξίζει» αποκάλυψε λέει χαρακτηριστικά η Λιάνη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ