Λιάνη: Αποκαλύπτει πώς βγήκε το «Μιμή» & επιτίθεται στον ΓΑΠ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:20
4/2/2015

Λιάνη: Αποκαλύπτει πώς βγήκε το «Μιμή» & επιτίθεται στον ΓΑΠ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, η οποία μίλησε κυρίως για το γάμο της με τον Ανδρέα και τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το όνομα της και για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς βγήκε το «Μιμή». Όπως εξήγησε, ο «νονός» της ήταν ένας δημοσιογράφος και όταν την αποκάλεσε έτσι δεν ήταν καθόλου τιμητικό.

Η χήρα του Παπανδρέου μίλησε και για την οικογένεια του συζύγου της, που μετά το θάνατο του την κυνήγησαν, ενώ επιτέθηκε και στον γιο του Γιώργο. «Είναι η πρώτη φορά μετά από 95 χρόνια χωρίς εκπροσώπηση των Παπανδρέου στο κοινοβούλιο. Και αυτό το οφείλουμε στον αγαπητό Γιώργο Παπανδρέου. Αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε το όνομα Παπανδρέου, τον φαντάζεστε χωρίς αυτό το όνομα; Όταν είπε «το ΠΑΣΟΚ, δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται» που το κληρονόμησε, ουσιαστικά, και το διέλυσε γιατί το τεμάχισε, σκέφτηκε ποτέ κανείς από εμάς, ούτε εγώ η ίδια δεν το σκέφτηκα, ότι λέγοντας αυτές τις κουβέντες ποιον φωτογράφιζε;»

 

Και πρόσθεσε:  Όταν είσαι γιος κρατάς την παρακαταθήκη του πατέρα σου. Δεν την πετάς γιατί είσαι 34 χρόνια σ” ένα κόμμα που σε έχει βγάλει βουλευτή, υπουργό, σε έχει κάνει άλλα δύο χρόνια Πρωθυπουργό και δεν λες ότι εγώ πάω να κάνω ένα καινούργιο κόμμα, όπως έκανε ο πατέρας μου το 74. Δεν είναι καθόλου ίδια περίπτωση. Αυτό είναι αχαριστία. Και δεν είναι δυνατόν να μη ζητάς μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ο Αντρέας δεν πίστευε πολιτικά τον Γιώργο. Όλες αυτές οι επιλογές που έκανε, τις περισσότερες τις τσαλάκωνε και τις πέταγε σ” ένα καλάθι των αχρήστων. Θεωρούσε κακές και ανόητες τις επιλογές του γιου του»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ