Λιάγκας σε Σκορδά: Όλα εσύ, Φαίη μου. Εγώ για να καθίσω πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:16
14/1/2021

Λιάγκας σε Σκορδά: "Όλα εσύ, Φαίη μου. Εγώ για να καθίσω πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την "επίσημη πρώτη" του Γιώργου Λιάγκα στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά, ξεκίνησε μόλις.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1. Μία πρόταση της ίδιας της παρουσιάστριας που δείχνει να πραγματοποιείται σε χρόνο μηδέν.

Ο παρουσιαστής επιστρέφει στην εκπομπή αυτή και έχει ήδη κάνει την επίσκεψη του στο πλατό για τις πρώτες δοκιμές. Σήμερα, έπιασε και το μικρόφωνο για πρώτη φορά και έκανε αποκαλύψεις μαζί με... πλακίτσα.

Την ώρα των αστρολογικών προβλέψεων είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα λοιπόν,  ο οποίος έκανε έκπληξη στη Λίτσα Πατέρα, η οποία τις τελευταίες μέρες συμμετέχει στην εκπομπή σε σύνδεση από το σπίτι της. Εκείνη έδειξε ιδιαίτερη χαρά που είδε ξανά το "διδυμάκι" της καλωσορίζοντάς το πολύ ζεστά.

Εκείνος δε, της ζήτησε αμέσως μια μεγάλη χάρη, να βρίσκεται στην εκπομπή, ζωντανά την ερχόμενη Δευτέρα που θα κάνει την πρεμιέρα του. 25 Ιανουαρίου η "επίσημη πρώτη" του Γιώργου Λιάγκα λοιπόν, μία από τις ημερομηνίες που είχε προτείνει και ως πιο ευνοϊκές για το συμβάν και η ίδια η Λίτσα Πατέρα.

Η Φαίη βέβαια, δεν χάρηκε πολύ από την αποκάλυψη καθώς ήθελε, προφανώς, να την κάνει η ίδια. "Εσύ Φαίη μου", της απάντησ με απόλυτη συγκατάβαση ο Γιώργος Λιάγκας, "όλα εσύ. Εγώ για να καθίσω πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο έρχομαι. Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου".

Ιδού το βίντεο και η αντίδραση του Ουγγαρέζου "όλα τα λεφτά".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ