Λιάγκας για Φουρέιρα: «Ας πάει πρώτα στην Επίδαυρο να δει καμιά παράσταση» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:50
30/5/2016

Λιάγκας για Φουρέιρα: «Ας πάει πρώτα στην Επίδαυρο να δει καμιά παράσταση»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα τελευταία χρόνια η Ελένη Φουρέιρα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην ποπ μουσική σκηνή, αλλά φέτος δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο θεατρικό σανίδι πρωταγωνιστώντας στο “80s the musical”. 

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να ξαναπαίξει στο  θέατρο και γιατί όχι να τολμήσει να εμφανιστεί ακόμα και στην Επίδαυρο! 

«Το θέατρο είναι κάτι που έχω μέσα μου από παιδάκι και ειδικά το musical ως είδος πιστεύω πως μου ταιριάζει πολύ. Για την φετινή παράσταση δούλεψα πάρα πολύ και έκανα μαθήματα σε δραματική σχολή, είμαι τόσο τελειομανής με την δουλειά μου που δεν γινόταν να μην προετοιμαστώ έτσι όπως ήθελα. Χαίρομαι όμως πάρα πολύ επειδή μου είπαν πολύ ωραία λόγια σημαντικοί ηθοποιοί. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για μένα, αλλά πείσμωσα τόσο πολύ για να τα καταφέρω».

 

Όσον αφορά δε το αρχαίο δράμα και την Επίδαυρο, η Φουρέιρα, η οποία έκανε μαθήματα υποκριτικής με την Ρούλα Πατεράκη δήλωσε: 

«Όλα στην ώρα τους. Με μια καλή πρόταση και πολλή δουλειά ίσως θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο. Οφείλω όμως να είμαι έτοιμη για αυτό, διότι μια τέτοια δουλειά απαιτεί και την αντίστοιχη σοβαρότητα από εσένα. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω έναν τόσο δύσκολο ρόλο και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι σε κάποιο μαγαζί. Θέλω είμαι 100% εκεί αν συμβεί κάτι τέτοιο. Για μένα η Τέχνη δεν έχει όρια και δεν λέω «όχι» σε τίποτα. Αν κάνεις κάτι κι αυτό αρέσει στον κόσμο, τότε μάλλον κάνεις καλά και προχωράς».

 

Φυσικά,  ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τις δηλώσεις της τραγουδίστριας με τον δικό του καυστικό τρόπο:

«Γιατί να μην ακολουθήσει αυτό που κάνει τώρα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι να πάμε να παίξουμε στην Επίδαυρο. Ας πάει στην Επίδαυρο να δει μια παράσταση πρώτα... Την αγαπώ πάρα πολύ, καλό παιδί, πρέπει να την προστατεύσουν κάποιοι από το να κάνει τέτοιες δηλώσεις που δεν της κάνουν και καλό. Για ποιο λόγο να πάει να παίξει στην Επίδαυρο; Διαφωνώ… είναι υπερφίαλο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ