Λέχου: Μιλά πρώτη φορά για το μυστικό γάμο της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:35
16/9/2013

Λέχου: Μιλά πρώτη φορά για το μυστικό γάμο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Πόπης Τσαπανίδου, από τη συχνότητα πια του Star, ήταν το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Λέχου. 

 Και η ηθοποιός είπε να κάνει μια μικρή... surprise στη δημοσιογράφο, αφού για πρώτη φορά μίλησε για τον μυστικό γάμο της το καλοκαίρι στην Πάτμο. Μάλιστα, η Λέχου ανοίχτηκε αρκετά στην Τσαπανίδου κι εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να παντρευτεί.

 «Παντρεύτηκα επί της ουσίας. Έκανα ένα θρησκευτικό γάμο, γιατί σ' αυτό πιστεύω και παντρευτήκαμε οι δυο μας, γιατί δεν με ενδιαφέρει το κοινωνικό γύρω γύρω. Επενδύεις στο βάθος και όχι στον αφρό...» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Και συνέχισε αναφερόμενη στη φοβία της για το γάμο:  «Τον φοβόμουν και τον φοβάμαι τον γάμο. Σε αυτή την εποχή επενδύεις στο βάθος. Δεν μετανιώνω που δεν το έκανα νωρίτερα, θα το είχα κάνει βίαια. Δεν ήμουν κατά του γάμου, ούτε είμαι υπέρ. Φοβόμουν και τότε, φοβάμαι και τώρα. Σιγά – σιγά αρχίζω και βιώνω την αλλαγή»


Κουμπάροι στο γάμο της Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη ήταν ο Γιάννης Μπέζος και η σύζυγός του, Ναταλία Τσαλίκη. Μάλιστα, ήταν από τους που είχαν επιβεβαίωση την πληροφορία περί μυστικού γάμου.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ