Λευτέρης Πανταζής: «Τύχαινε μέσα σε μια μέρα να πάω και με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:00
28/2/2017

Λευτέρης Πανταζής: «Τύχαινε μέσα σε μια μέρα να πάω και με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι από τους πλέον αγαπημένους τραγουδιστές με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ έχει αφήσει το στίγμα του στην αθηναϊκή νύχτα με το μοναδικό στυλ του. 

Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος σε συνέντευξή του στο People θυμήθηκε τις αρχές της δεκαετίας του '90 οπότε και μεσουρανούσε στις πίστες και δούλευε έντεκα μήνες τον χρόνο έξι ημέρες την εβδομάδα χαρακτηριστικά.  

«Το Διογένης Παλλάς χτίστηκε για μένα. Παραμονή Χριστουγέννων του 1989 κάρφωνα και εγω στο μαγαζί μαζί με τους μαστόρους. Ο επάνω όροφος είχε χωρητικότητα 1.000 ατόμων και ο κάτω 1.400. Παραμονή Πρωτοχρονιάς που ξημέρωνε το 1990 εμφανίστηκα με την Άννα Βίσση και ήταν η νύχτα που ο κόσμος άκουσε το δίσκο Ταραχή». 

Από τη συνεργασία του με τον όμιλο Παπαθεοχάρη που συνεχίστηκε μέχρι και το 1993 θυμάται πως εμφανιζόταν στο Διογένη έντεκα μήνες το χρόνο, χωρίς ούτε ένα ρεπό, ενώ αμειβόταν με ποσοστά επί του συνολικού τζίρου και ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που έπαιρνε ποσοστά από τα λουλούδια, αλλά και την γκαρνταρόμπα! 

Ένα μήνα διακοπές στη Μάλαγα της Ισπανίας έκανε μόνο με τον Γιάννη Παπαθεοχάρη για... υπνοθεραπείες:

«Μαζί με τον Γιάννη και ένα φίλο μας τραπεζίτη πηγαίναμε εκεί, χαλαρώναμε και κοιμόμασταν όλη μέρα. Σκέψου πως επί έντεκα μήνες δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου και κιτρίνιζα από την κούραση».

Δεν κρύβει πως ψιλοδοκίμασε ναρκωτικά, αλλά το δικό του «ναρκωτικό» όπως παραδέχεται ήταν οι γυναίκες:

«Δεν έκανα ποτέ μου καταχρήσεις. Στην νύχτα υπάρχουν τα πάντα. Δεν σου κρύβω πως ψιλοδοκίμασα ναρκωτικά, αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ. Εμένα μου άρεσαν οι γυναίκες, κι έλεγα μέσα μου “ας πεθάνω από αυτές, που είναι και απόλαυση”. Από τα ναρκωτικά καταστρέφεσαι». 

Και συμπληρώνει:

«Εκείνα τα χρόνια έκανα πολύ σεξ. Τύχαινε μέσα σε μια μέρα να πάω και με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Ήμουν επιτυχημένος και περιζήτητος, οπότε δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο. Το αντίθετο μάλιστα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ