Λεπτομέρειες - σοκ για τις αμοιβές της Ελένης (πάρε υπογλώσσιο) | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:00
24/6/2015

Λεπτομέρειες - σοκ για τις αμοιβές της Ελένης (πάρε υπογλώσσιο)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει τις αγωγές και τις εφέσεις της άγριας κόντρας της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, το περιοδικό Full Life που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού παρουσιάζουν τα απίστευτα οικονομικά μεγέθη του πρώην ζευγαριού.
 

Μάλιστα, αναλυτικοί πίνακες περιγράφουν από το 2001 και μέχρι σήμερα τα ακριβή «χρυσά» συμβόλαια τόσο της Ελένης, όσο και του Λάτσιου.

 

Βέβαια, εκεί που πάθαμε πλάκα ήταν με τα κέρδη της παρουσιάστριας, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται τα καθαρά κέρδη της εταιρείας της, κυρίως από χορηγούς, να ανέρχονται στα 9,8 εκατομμύρια ευρώ!!! Επίσης η εταιρεία, όπου η μητέρα της, Ζέτα φέρεται να κατέχει το 40%, εμφανίζει καθαρά κέρδη 584.000 ευρώ τον χρόνο!!!

 

Ο Λάτσιος, όπως όλοι ξέρουμε πλέον, προχώρησε σε αγωγές κατά της πρώην συζύγου του, διεκδικώντας μερίδιο από την κοινή περιουσία που δημιούργησαν. Με την από 11-2-2013 αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητούσε από την Ελένη να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ! Περίπου δυόμισι χρόνια αργότερα, η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου τον δικαιώνει.
 

Σύμφωνα με το FULL LIFE, η παρουσιάστρια καλείται να του καταβάλει ποσό 1.011.133,40 ευρώ! Η Ελένη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η αποδοχή της ως άνω απόφασης θα προκαλέσει αφόρητες συνέπειες σε βάρος εμού και των τέκνων μου, οδηγώντας μας σε πλήρη οικονομική καταστροφή!».

Λίγο παρακάτω, το περιοδικό φέρνει στη δημοσιότητα αποσπάσματα από τις αγωγές.

 

«Όταν γνωρίστηκα με τον Λάτσιο, εγώ ήδη ήμουν φτασμένη παρουσιάστρια. Αυτός ήταν ένας απλός υπάλληλος. Στην πορεία, εξαπλασίασαν τον μισθό του μόνο και μόνο για να έχουν εμένα!», είναι ένα από τους ισχυρισμούς της στην έφεση που έκανε.

 

 

Λίγο παρακάτω, δε, αναφέρει: «Ο εφεσίβλητος δεν μου παρείχε την παραμικρή βοήθεια στις ως άνω καθημερινές φροντίδες και έγνοιες, αφιερώνοντας τον χρόνο του στο επάγγελμα και στις διασκεδάσεις του. Περαιτέρω, ο αντίδικος, ακόμα και όταν βρισκόταν στο σπίτι μας, δεν ασχολείτο με την ανατροφή και επίβλεψη των τριών (3) τέκνων μας. Με το καθήκον αυτό είχα επιφορτιστεί αποκλειστικώς εγώ, επικουρούμενη από τη μητέρα μου. Ο εφεσίβλητος προτιμούσε να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του για ξεκούραση και προσωπικές διασκεδάσεις…»!!!

πηγή: enimerosi24

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ