Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική έξοδος από το αεροπλάνο αλά Παπανδρέου και το γλέντι στα social media [video] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:56
21/3/2019

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική έξοδος από το αεροπλάνο αλά Παπανδρέου και το "γλέντι" στα social media [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Έγραψε" πάλι ο σεφ!

Η χθεσινή δοκιμασία έφερε παίκτες και κριτές του Master Chef στο αεροδρόμιο, όπου κλήθηκαν να επιμεληθούν μενού για πτήσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν, χωρίς αμφιβολία, αυτός που έκλεψε την παράσταση από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε, από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να κατέβει από το αεροπλάνο.

Γύρισε τον χρόνο στις 22 Οκτωβρίου 1988 και μιμήθηκε τη θρυλική -πλέον- κίνηση που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο ύστερα από την την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί στο Χέρφιλντ κάλεσε επίσημα τη Δήμητρα Λιάνη (Μιμή, τότε) να κατέβει μαζί του, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Διάβασε ακόμη: Master Chef Quiz: Πόσους νικητές βλέπεις στη φωτογραφία;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε πρώτος -και θριαμβευτικά- στην πόρτα του αεροπλάνου και με το νεύμα αυτό κάλεσε τους άλλους δυο κριτές να τον ακολουθήσουν.

Το τι έγινε στα social media δεν περιγράφεται.

Δείτε το βίντεο με την επική έξοδο και στη συνέχεια μερικά από τα πιο επιτυχημένα διαδικτυακά "χτυπήματα" και αυτό του ίδιου του σεφ, πρώτο πρώτο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ