Λεμπέσης: Για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για την «εξαφάνιση» του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:34
8/12/2014

Λεμπέσης: Για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για την «εξαφάνιση» του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μη χανόμαστε» ήταν ο Γιώργος Λεμπέσης, τον οποίο η αλήθεια είναι ότι είχαμε χρόνια να δούμε.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με τον Φοίβο, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας και φιλίας του, «εξαφανίστηκε» από τη δισκογραφία. Και για πρώτη φορά, ο Λεμπέσης μιλά ανοιχτά για την «εξαφάνιση» του, αλλά και για το τέλος της συνεργασίας του με τον συνθέτη των επιτυχιών.

 

Μάλιστα, όταν έγινε η συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, είχε σχολιαστεί έντονα η απουσία του Λεμπέση από τη βραδιά εκείνη. «Πάντα πίστευα βαθιά μέσα μου ότι με τον Φοίβο δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, παρόλο που δε τα λέμε. Και το συνειδητοποίησα πάρα πολύ καλά με τη συναυλία αυτή που έγινε. Μου έκανε καλό και αυτό. Δεν ξεχνάω τι έχει κάνει ο Φοίβος για μένα. Ξέρω ότι μου έχει ανοίξει τις πόρτες της δισκογραφίας, ξέρω ότι μου έχει δώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες και θεωρώ και μεγάλα τραγούδια γιατί αντέχουν και σήμερα και παίζονται στο ραδιόφωνο», εξομολογήθηκε.

 

Και συνέχισε με την παρεξήγηση που οδήγησε τη φιλία τους σε ένα άδοξο τέλος. «Κατανοώ πλήρως ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν κατανοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνεις τα τηλέφωνα. Όταν βρεθήκαμε μετά από μια πενταετία που είχαν γίνει όλα αυτά και προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα. Αν τον έχει πειράξει κάτι θα ήθελα να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Δεν έγινε ποτέ και αυτό είναι που με έχει πειράξει παραπάνω. Προφανώς κάτι πάνω στην συνεργασία μας τον είχε πειράξει. Ή ότι μπορεί επειδή είχαμε αλλάξει εταιρεία, ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τις εταιρείες που μπορεί να μη τα γνωρίζω. Όταν στήθηκε η "Heaven" άρχισαν τα τηλεπαιχνίδια και όλα αυτά και ίσως πίστευα ότι έπρεπε να έχω λίγο παραπάνω προβολή. Ο Φοίβος θέλει το χρόνο του για να κάνει κάποια πράγματα, εγώ κάποια εποχή πίεζα για να γίνει ο δίσκος πιο γρήγορα. Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να μην αλλάξει ο ένας προς τον άλλον ό,τι και αν γίνει με τις καριέρες μας. Εγώ θεωρώ το τήρησα. Περίμενα ότι η επιτυχία δεν θα ήταν η ίδια, αλλά δεν περίμενα ότι μέσα σε ένα βράδυ και με πλατινένιο δίσκο θα σβήσουν τα φώτα από παντού» εξήγησε χαρακτηριστικά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ειδικά για τα φώτα που  έσβησαν ξαφνικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ