Λάσκαρη: Σκληρή επίθεση σε Γιώργο Παπανδρέου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:02
5/1/2015

Λάσκαρη: Σκληρή επίθεση σε Γιώργο Παπανδρέου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα πριν τις εκλογές του 2009, η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξή της δήλωνε τη στήριξη της στον Γιώργο Παπανδρέου. Από τότε πολλά άλλαξαν, προς το κακό, και η ανακοίνωση του νέου κόμματος του ΓΑΠ, προκάλεσε την έκρηξη της Λάσκαρη.

Με σκληρά λόγια υποδέχτηκε η μεγάλη ηθοποιός την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου του κόμματος μέσα από κείμενο της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, η Λάσκαρη συνόδευσε το επίμαχο κείμενο με φωτογραφία από τη συνέντευξη εκείνη που δήλωνε τη στήριξη της στον πρώην πρωθυπουργό.


«Αγαπητέ Γιώργο,

οφείλω να αποδεχτώ και να παραδεχτώ το μεγάλο μου σφάλμα να πιστέψω σε σένα το 2009. Δεν ήμουν άλλωστε η μόνη. Έβαλες την χώρα σε μια απο τις πιο οδυνηρές περιπέτειες της ιστορίας της και να' σαι τώρα στον ρόλο του θεματοφύλακα της σωτηρίας της.
Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα σοσιαλισμός, σου αναγνωρίζω όμως πως διαχειρίζεσαι με μαεστρία τον προσωπικό σου σουρεαλισμό.
Πάνω απ' όλα η υστεροφημία λοιπόν, η προσωπική λύτρωση (γιατί είναι ΜΟΝΟ προσωπική) απ' όσα δικαίως ή αδίκως σου χρέωσαν και άσε την Πατρίδα να ακροβατεί πάνω απο το χάος.
Δεν ξέρω ποιοι σε συμβουλεύουν και σου δημιουργούν κίβδηλες προσδοκίες, αλλά να είσαι βέβαιος πως αυτή την φορά ο κόσμος ΚΑΙ θυμάται ΚΑΙ γνωρίζει ΚΑΙ γελά.
Αγαπητέ Γιώργο, 
φαίνεται πως θεωρείς τον εαυτό σου πιο σημαντικό και απο την ίδια σου την Πατρίδα. Εύχομαι να μην πληρώσει ΚΑΙ αυτή τη φορά η χώρα τα προσωπικά σου γινάτια.
Με εκτίμηση,
Η πατριώτισσα, δημοκράτισα, σοσιαλίστρια,
Ζωή Λάσκαρη» έγραψε χαρακτηριστικά.
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ