Λάουρα Νάργες: Το ξέσπασμα του συντρόφου της, Μιχάλη Μουρούτσου για το Survivor | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:42
23/3/2017

Λάουρα Νάργες: Το ξέσπασμα του συντρόφου της, Μιχάλη Μουρούτσου για το Survivor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο Ντο μιλά δημόσια για το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχει η σύντροφός του και είναι πάλι το ίδιο καυστικός.

Την πρώτη φορά, η παρέμβαση του Μιχάλη Μουρούτσου ήρθε μέσω Facebook μετά το «θάψιμο» που δέχτηκε πίσω από την πλάτη της, η αγαπημένη του Λάουρα.

Αυτή τη φορά, θέλησε μεια μακροσκελέστατη αναφορά στο ίδιο μέσο να εκφράσει την ανησυχία του για το πώς εκφράζεται ο κόσμος στο social media αναφορικά με τα δρώμενα σε αυτό.

Ιδού τι έγραψε

«Με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιδρά βλέποντας το survivor, θέλω με όλο τον σεβασμό προς όλους να εκφράσω κάποιες σκέψεις.
Πρώτον, το survivor είναι ξεκάθαρα ένα τηλεοπτικό show, ένα παιχνίδι. Το έχουν καταλάβει όλοι αυτό; Αμφιβάλλω. Διακρίνω μέσα από τα social media, ένα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας να εκφράζεται και να να κρίνει ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει καν, με πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο. Αναρωτιέμαι! Όταν κάποιος γράφει κάτι δημόσια, το σκέφτεται; Αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι άνθρωποι θα στεναχωρηθούν για αυτό και θα αισθανθούν άσχημα;

Διαβάζω μάλιστα ότι κάποιοι εύχονται μέχρι και τον θάνατο ή τον "ψόφο" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, για ανθρώπους που απλά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι. Άραγε αν πάθαιναν κάτι τι θα αισθανόταν μετά απ' όλα αυτά; Τύψεις ή μήπως θα ένιωθαν χαρούμενοι γι' αυτό;

Κάποιοι άλλοι μιλάνε με προσβλητικό τρόπο για το αν κάποιος έχει περιττά κιλά. Σκεφτήκανε ποτέ ότι ίσως έχει περάσει ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά; Ή ότι μπορεί κάποιος να έχει αυτά τα κιλά γιατί έτσι μπορεί να αισθάνεται καλά ο ίδιος; Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Και ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του και να την εκφράζει δημόσια. Δεν έχει κανένας δικαίωμα όμως να βρίζει και να μιλάει απαξιωτικά για άλλους ανθρώπους . 
Λόγω της ιδιότητάς μου και της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό, έχω μάθει να σέβομαι από τον πιο δυνατό μέχρι και τον πιο αδύναμο. Όλοι έχουν το δικαίωμα της προσπάθειας και του σεβασμού. Εύχομαι σε όλους τους παίχτες του survivor να γυρίσουν στην πατρίδα υγιείς και εύχομαι σε όλους εμάς να σκεφτόμαστε περισσότερο, να μην έχουμε μίσος και να εκφραζόμαστε με σεβασμό και αγάπη».

Ένας απλός Έλληνας πολίτης»

Και ιδού η ανάρτησή του

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ