Λαμπίρη: Μανιακή ακόμη με την AGB | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:10
22/10/2012

Λαμπίρη: "Μανιακή" ακόμη με την AGB

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε συνέντευξή της, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε τόσο για το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο όσο και για την κουμπάρα και φίλη της, Νανά Καραγιάννη και το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετωπίζει.  

Μπορεί να μη μας κρατά συντροφιά πλέον τα μεσημέρια, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμη την ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις κι ενημερώνεται καθημερινά.

«Ποιός σας είπε ότι δεν αγωνιώ ακόμα και τώρα για την πορεία των εκπομπών; Το πρώτο πράγμα που κάνω ακόμα και τώρα κάθε πρωί είναι να βλέπω την τηλεθέαση. Προφανώς, δεν έχω το άγχος της άμεσης ευθύνης για την πορεία μιας εκπομπής, αλλά, από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνον αν οι εκπομπές πάνε καλά υπάρχει περίπτωση να έχουμε όλοι μας δουλειά».

Παραδέχτηκε ότι «Μου λείπει το πρόγραμμα της τηλεόρασης, η πρωινή ζώνη, τα σίριαλ, τα σόου, οι καλές εκπομπές! Με θλίβει αφάνταστα η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης. Κακά τα ψέματα, η τηλεόραση κίνησε αρκετό χρήμα και πιστεύω ότι τώρα, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της έπρεπε όλοι να βάλουμε πλάτη και να παράγουμε έργο».

Τέλος, όσον αφορά τη Νανά Καραγιάννη και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Χριστίνα Λαμπίρη πιστεύει ότι η αντιμετώπισή του εξαρτάται από την ίδια. 

«Η Νανά είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ ευαίσθητο και στο πλευρό της έχει ανθρώπους που της έχουν σταθεί πολύ. Αν η έκθεση στα ΜΜΕ της δώσει τη δύναμη να βγει νικήτρια από το δύσκολο αγώνα της, είμαι απολύτως σύμφωνη. Όλη η δύναμή της βρίσκεται στο μυαλό της. Όλα εξαρτώνται από εκείνη. Η ευχή μου είναι να τη δω κάποια στιγμή να μιλά και να δίνει συμβουλές σε παιδιά με το ίδιο πρόβλημα για το πώς θα το ξεπεράσουν, όπως το ξεπέρασε κι εκείνη», είπε.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ