Λ. Πανταζής: Στη Γιουροβίζιον με ποντιακό τραγούδι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:25
25/4/2008

Λ. Πανταζής: "Στη Γιουροβίζιον με ποντιακό τραγούδι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μόλις γύρισε από τη Ρουμανία, όπου εμφανίστηκε στο πιο δημοφιλές club της χώρας και έγινε ο χαμός, όπως πάντα!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μόλις γύρισε από τη Ρουμανία, όπου εμφανίστηκε στο πιο δημοφιλές club της χώρας και έγινε ο χαμός, όπως πάντα!

«Με εντυπωσίασε η υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Έχουμε βέβαια πολύ ελληνικό στοιχείο στη Ρουμανία από τους φοιτητές μας εκεί, αλλά ήταν εκπληκτικό το πόσο ενημερωμένοι ήταν οι ίδιοι οι Ρουμάνοι για τα τραγούδια μου. Να φανταστείς, μου ζητούσαν επιτυχίες μου ετών πριν, όπως τον Παπαγάλο και άλλα, αλλά ήξεραν ακόμα και τον τελευταίο μου δίσκο! Πρέπει να μου άνοιξαν μέχρι 350 γαλλικές σαμπάνιες στο club όπου εμφανίστηκα Μου έκαναν μάλιστα και μια παρουσίαση στο καλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της χώρας, σε ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό show», μας είπε ο ίδιος εντυπωσιασμένος από την εμπειρία του στη γειτονική χώρα.

Πώς θα περάσεις το Πάσχα;

«Με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, ανήμερα τη Λαμπρή θα είμαστε στην Αλεξανδρούπολη και θα γίνει χαμός! Θα τραγουδήσουμε, θα ψήσουμε και θα περάσουμε καταπληκτικά. Μετά το Πάσχα θα εμφανίζομαι στο "Show Center"».

Ποιο ήταν το καλύτερο και ποιο το χειρότερο Πάσχα της ζωής σου;

«Το καλύτερο που θυμάμαι ήταν τον πρώτο χρόνο που γεννήθηκε η κόρη μου και γιορτάσαμε τις άγιες μέρες στην Ισπανία, οι τρεις μας, μαζί με τη Ζώζα, οικογενειακά. Θα μου μείνει αξέχαστο! Όπως αξέχαστο, αλλά από την αρνητική πλευρά, θα μου μείνει τη χρονιά που έχασα τον πατέρα μου. Τον χάσαμε Μ. Τρίτη και Μ. Πέμπτη τον κηδέψαμε. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Να πω, όμως, ότι για 6-7 χρόνια πήγαινα συνεχώς στην Κέρκυρα και περνούσα καταπληκτικά. Οι Κερκυραίοι με αγαπάνε και τους αγαπώ κι εγώ. Θέλω πολύ να ξαναβρεθώ μαζί τους».

Τι καινούργιο ετοιμάζεις;

«Έχω μπει στο studio σιγά σιγά και ετοιμάζω ένα CD με ποντιακή μουσική. Ήταν κάτι που μου το έχει ζητήσει η μητέρα μου εδώ και χρόνια. Μαζί μου είναι οι καλύτεροι Πόντιοι καλλιτέχνες, όπως ο κουμπάρος μου, ο Στάθης Νικολαϊδης, ο Αμανατίδης, ο Καρασαβίδης και άλλοι. Είναι μια δουλειά που πιστεύω ότι θα αρέσει σε Πόντιους και μη».

Είχες εκφράσει την επιθυμία να πας και στη Γιουροβίζιον με ποντιακό τραγούδι

«Ναι κι επιμένω ότι αν γίνει, θα πάει πολύ καλά! Μην ξεχνάμε ότι το τραγούδι της Παπαρίζου που μας έφερε την πρωτιά απογειώθηκε όταν εμφανίστηκε η ποντιακή λύρα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι το ποντιακό στοιχείο στην ομογένεια είναι πολύ δυνατό και μας στηρίζει με τη συμμετοχή και την ψήφο του».

ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ