Ξέσπασε η Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Δεν υπάρχει σεβασμός στην προσωπική μου ζωή» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:40
20/2/2017

Ξέσπασε η Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Δεν υπάρχει σεβασμός στην προσωπική μου ζωή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέντευξη έδωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην εφημερίδα Αγορά και εκτός από τα επαγγελματικά της σχέδια, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, η οποία χωρίς να το επιδιώκει, απασχολεί κατά καιρούς τα μέσα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έκρυψε το πόσο την έχει κουράσει να της χρεώνουν σα σχέση όποιο άντρα και αν δουν στο πλευρό της:

«Με όποιον άνδρα με δουν έξω, την επόμενη μέρα μου τον χρεώνουν για σχέση. Εγώ είμαι ένας πολύ διαχυτικός άνθρωπος και με τους φίλους μου φιλιέμαι κι αγκαλιάζομαι όταν βγαίνω έξω. Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν μπορώ να έχω τόσους ερωτικούς συντρόφους! Δεν υπάρχει σεβασμός στην προσωπική μου ζωή, με έχει κουράσει αυτό που γίνεται. Πολλές φορές ,για να καταλάβεις τι εννοώ, μου έχουν χρεώσει σχέσεις με φίλους μου που έχουν οικογένεια κι αυτό δεν είναι κάτι που δεν με τιμάει. Φροντίζω να προσέχω την προσωπική μου ζωή, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα κλειστώ και σε μια γυάλα.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ