Ξέσπασε η Αλίκη Αρβανιτίδη: «Δεν μπορούμε να δίνουμε πάνω από 200€ διατροφή» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:57
3/3/2017

Ξέσπασε η Αλίκη Αρβανιτίδη: «Δεν μπορούμε να δίνουμε πάνω από 200€ διατροφή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ραντεβού στα δικαστήρια έδωσαν το πρωί της Τετάρτης 1 Μαρτίου για ακόμα μία φορά ο Πασχάλης Αρβανιτίδης με την Ουρανία Τουτουντζή, τη μητέρα του εκτός γάμου κι αναγνωρισμένου με δικαστική απόφαση παιδιού του. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η μητέρα ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον 13χρονο πλέον γιο του και κατέθεσε αίτηση σχετικά με τη διατροφή. 

Από την πλευρά του Πασχάλη εμφανίστηκε η σύζυγός του, Αλίκη Αρβανιτίδη που κατέθεσε και ως μάρτυρας στην υπόθεση και σύμφωνα με την Espresso, φανερά εκνευρισμένη, είπε πως:

«Δεν υπάρχουν χρήματα. Σε καφέ μπαρ τραγουδά ο Πασχάλης. Μία εμφάνιση έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε μεγάλο κέντρο, αλλά η δουλειά απέτυχε… Περισσότερα από 200 ευρώ το μήνα δεν μπορούμε να καταβάλουμε για διατροφή»,

Μάλιστα, στην εφημερίδα αναφέρεται πως οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια των καταθέσεων.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ