Ξεσπά ξανά η Μίνα Αρναούτη: «Στα πόσα κοστολογείται η αλήθεια που θέλει η άλλη πλευρά;» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:35
10/2/2017

Ξεσπά ξανά η Μίνα Αρναούτη: «Στα πόσα κοστολογείται η "αλήθεια" που θέλει η άλλη πλευρά;»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φαίνεται πως η υπομονή της έχει εξαντληθεί και πλέον η Μίνα Αρναούτη δεν αφήνει το παραμικρό γύρω από το μοιραίο ατύχημα ασχολίαστο, αλλά απαντά σε όλα. 

Η νεαρή κοπέλα ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook ένα απόσπασμα από ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος Της Κυριακής που αναφέρει πως:

«Από την στιγμή που η ασφάλεια του μοιραίου τζιπ ήταν μεικτή, “αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος σε όποιον προκαλέσω ζημία ως οδηγός πληρώνει η ασφαλιστική μου και αποκαθιστά τις ζημιές στο αυτοκίνητο μου και προς τρίτους. Εάν από το ατύχημα υπάρχουν τραυματίες και ο οδηγός είναι νεκρός, η ασφαλιστική θα κληθεί να αποζημιώσει και θα είναι στην δική της ευχέρεια εάν θα διεκδικήσει τα χρήματα από την οικογένεια του θανόντα εφόσον εκείνος οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ”».

Και στη συνέχεια η ίδια έγραψε:

«Η ασφαλιστική θα ζητήσει τα χρήματα από την οικογένεια… δεν σας λέει κάτι αυτό; Δεν υπάρχει συμφέρον; Και αν τελικά τα κατάφερναν; Ξαναρωτάω, εκείνοι τι αποζημίωση θα έπαιρναν; Ρωτάω ξανά και ξανά! Θέλω να μου απαντήσει κάποιος! Μην τα κάνετε όλα γαργάρα! λέτε τι εγώ ζητάω αποζημίωση, ενώ η άλλη πλευρά να μάθει την αλήθεια… η “αλήθεια” αυτή στα πόσα κοστολογείται;», συνεχίζει η Μίνα και καταλήγει: «Δεν πέρασα ότι πέρασα για να ζήσω την αδικία! Εδώ θα τα λέμε όλα!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ