Ξέφυγε η Παππά: Η απίστευτη προσωπική αποκάλυψη για Κολντεμπέλα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:21
4/2/2014

Ξέφυγε η Παππά: Η απίστευτη προσωπική αποκάλυψη για Κολντεμπέλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν η Χριστίνα Παππά και λίγο η οικειότητα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, λίγο η χαρά της που βγήκε στην τηλεόραση, λίγο ότι ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα ζει στην Ιταλία, ξέφυγε η ηθοποιός και προχωρησε σε αποκαλύψεις που δε λέγονται.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όσο κακές σχέσεις κι αν έχεις με τον πρώην σύζυγο, κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στους τέσσερις τοίχους του πρώην σπιτικού και να μην γίνονται βούκινο σε όλο το ντουνιά. Ειδικά, όταν πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο και προσωπικό ζήτημα. 

Η Παππά, λοιπόν, "έδωσε" στεγνά τον πρώην σύζυγο της, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη ήθελε να αποκτήσει παιδί, αλλά ο πρώην δεν μπορούσε να κάνει!!! Έβγαλε στη φόρα, λοιπόν, το πιο ευαίσθητο θέμα για μία γυναίκα ή για έναν άνδρα τόσο φυσικά και τόσο απλά. Όχι, το ιατρικό απόρρητο ούτε κατά νου δεν το έχει, όπως επίσης δεν ξέρει τι σημαίνει να έχεις λίγο τακτ. Δεν μιλάμε για ευαισθησία, τούτη πήγε περίπατο. 

«Εγώ έμεινα χωρίς παιδί! Εγώ ήθελα παιδί, εκείνος δεν έκανε! Να βγει η αλήθεια, για να μην τα ρίχνουν όλα σε ‘μένα. Είχε πρόβλημα ο άνθρωπος, δεν μπορούσε να κάνει παιδί», είπε ξανά και ξανά η Παππά, εξηγώντας πόσο υπέφερε η ίδια όταν υποβλήθηκε στη διαδικασία της εξωσωματικής. Και δεν αμφιβάλλουμε ότι ήταν επίπονη η διαδικασία, αλλά αυτό δε σώζει την αγένεια της.

Και όχι οι αποκαλύψεις της δε σταμάτησαν εκεί. Η ηθοποιός συνέχισε να κάνει βούκινο ευαίσθητα δεδομένα της οικογένειας Κολντεμπέλα, αφού αποκάλυψε ότι και ο αδελφός του δεν μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά αυτός υιοθέτησε.

«Τώρα δεν είναι ωραίο αυτό που λέω», είπε κάποια στιγμή, αλλά δεν πτοήθηκε και συνέχισε ακάθεκτη το ξεμπρόστιασμα με απόλυτη φυσικότητα. Όσο για τον Κωστόπουλο, δε σκέφτηκε καν να προστατεύσει τη φίλη του και να της βάλει φρένο.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ