Ξέφρενες νύχτες χωρίς ταμπού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:48
12/5/2008

Ξέφρενες νύχτες χωρίς ταμπού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σεξουαλικές απολαύσεις χωρίς περιορισμούς προσφέρουν ερωτικές κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται στο Ιόνιο! Στα γαλανά νερά του ευυπόληπτοι πολίτες μεταμορφώνονται σε Καλιγούλες

Από τον ΘΑΝΟ ΜΑΝΙΑΡΑ

Σεξουαλικές απολαύσεις χωρίς περιορισμούς προσφέρουν ερωτικές κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται στο Ιόνιο! Στα γαλανά νερά του ευυπόληπτοι πολίτες μεταμορφώνονται σε Καλιγούλες, με μοναδικό τους στόχο την ακραία ικανοποίηση και των πιο κρυφών ερωτικών τους φαντασιώσεων.

Το παιχνίδι απλό. Σκοπός; Η ικανοποίηση ακραίων ερωτικών βίτσιων κορυφαίων επιχειρηματιών και ισχυρών εφοπλιστών εν πλω. Τόπος; Το Ιόνιο. Σταθμός επιβίβασης; Η Κέρκυρα. Σταθμός αποβίβασης; Το λιμάνι της Πάτρας. Οι «περιποιήτριες», που κάνουν το... πακέτο της κρουαζιέρας ακόμη πιο καυτό, ταξιδεύουν από την Ευρώπη κατόπιν internet-ικής παραγγελίας δέχονται μόνο αφού προκαταβάλλεται το 10% του ποσού. Ο ταλαντούχος σκίπερ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήξερε να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της εχεμύθειας. Μέχρι τη στιγμή όμως που η εφημερίδα «Ο Κόσμος της Πάτρας» έφερε στο φως γαργαλιστικές λεπτομέρειες της κρουαζιέρας. Όλα πάγωσαν! Μέσα σ' όλα χάθηκαν και οι προκαταβολές της εβδομάδας μετά το Πάσχα. Και δεν είναι τυχαίο, καθώς οι «πελάτες» που εμπλέκονται, πέραν των αρσενικών, ανήκουν σε χώρους και τομείς με περίσσιο ενδιαφέρον. Πελάτες από το καλλιτεχνικό στερέωμα, βουλευτές, ακόμη και πρώην ανώτατοι πολιτικοί παράγοντες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο, το αντιμετωπίζουν ένας επιχειρηματίας της Κέρκυρας και ένας εφοπλιστής με έδρα τον Πειραιά, αφού οι σύζυγοί τους κερατωμένες ούσες αναζητούν το «συνέδριο» που οι δύο πρωταγωνιστές παρακολούθησαν σε νησί του Ιονίου. Το «συνέδριο» που σίγουρα δεν σχετιζόταν με επενδύσεις, αλλά με διεισδύσεις τύπου El duro.

Τι λέει το δημοσίευμα
Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ο Κόσμος της Πάτρας» που αναφέρεται στις ερωτικές κρουαζιέρες, η λίστα αναμονής για να λάβουν μέρος ζευγάρια σ' αυτές δεν είναι απλώς μεγάλη, αλλά παρουσιάζει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον βρίσκονται πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα από ξέφρενες νύχτες σεξουαλικής απελευθέρωσης. Η ιδέα για τις «ροζ» κρουαζιέρες που ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο ανήκει σε δύο άντρες, έναν Ιταλό και έναν Έλληνα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα, διαρκεί ένα διήμερο και συμμετέχουν τέσσερα ή πέντε ζευγάρια, που προηγουμένως έχουν εγγραφεί ως μέλη του κλαμπ. Το κόστος ξεπερνάει μαζί με την εγγραφή τα 1.000 ευρώ ανά ζευγάρι, ενώ ένας από τους απαράβατους όρους είναι οι συμμετέχοντες να είναι απαραιτήτως ζευγάρια και να κυκλοφορούν γυμνοί στους χώρους του σκάφους.

Τρέμουν για το κάζο
Στο σπίτι του εφοπλιστή στη Νέα Ερυθραία Αττικής το κλίμα είναι βαρύ. Είναι η τέταρτη φορά μέσα στο 2008 που η σύζυγος πιάνει στα πράσα τον ατακτούλη πλοιοκτήτη, ο οποίος φροντίζει κάθε φορά να εξαγοράζει τη σιωπή της γυναίκας του με δώρα ανεκτίμητης αξίας. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα όμως είναι ο πατέρας του. Ένας αξιοσέβαστος γέροντας στη ναυτιλιακή πιάτσα, που δεν γνωρίζει τίποτε για τις «επιδόσεις» του γιου του και ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχει δώσει δικαίωμα να σχολιαστεί από τον ισχυρό κοινωνικό του περίγυρο. Όλο το παιχνίδι παίζεται στην εχεμύθεια. Ειδικότερα σε αυτό το επίπεδο, όπου οι σχέσεις μπορεί να είναι ισχυρές, αλλά μπορούν από μια λεπτομέρεια και μόνο ή από τη διαρροή μιας πληροφορίας να διαλυθούν. Αυτός είναι ο λόγος που ο εφοπλιστής τρέμει για την υπεραξία του στον κύκλο των πλοιοκτητών και φρόντισε να σβήσει όλα τα e-mail-προσκλήσεις για το γλέντι και τα SMS.

Ας δούμε όμως και τι γίνεται στο άλλο μέτωπο, αυτό του επιχειρηματία από την Κέρκυρα, ο οποίος θεωρείται ως ένας εκ των στενών φίλων κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το νησί των Φαιάκων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το «θέμα» είναι ακόμη πιο σοβαρό. Η σύζυγος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. «Είναι τσαούσα και ισχυρογνώμων», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ φίλος της οικογένειας που ζει το δράμα καθημερινά από πολύ κοντά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ