Ξαναφουντώνει η κόντρα: «Ξέρει πολύ καλά η Λάσκαρη από που αντλώ τις πληροφορίες» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:12
25/10/2016

Ξαναφουντώνει η κόντρα: «Ξέρει πολύ καλά η Λάσκαρη από που αντλώ τις πληροφορίες»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η κόντρα τους να ξέσπασε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, όμως, όπως φαίνεται, καλά κρατεί ακόμα με τον  Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη να στέλνει νέο μήνυμα στη Ζωή Λάσκαρη μέσα από δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

«Μία μέρα πηγαίνοντας στο σπίτι μου ένας νεαρός που δουλεύει σε ένα fast food από κάτω μου λέει «η κυρία Λάσκαρη σας βρίζει στο facebook». Πήγα και της απάντησα βέβαια γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες. Δεν μου ανταπάντησε γιατί θα της ανταπαντούσα κι εγώ.

 

Άλλωστε, αυτά που έλεγε εναντίον μου δεν έστεκαν και απορώ γιατί τα είπε. Κακοί συμβουλάτορες. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με έναν άνθρωπο που βγαίνει και με βρίζει. Βγαίνω δημοσίως και του απαντάω. Δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, γιατί να αποκατασταθούν;

Δεν έχω να λύσω καμία παρεξήγηση από τη στιγμή που την παρεξήγηση τη δημιούργησε εκείνη. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωί έκανα ένα αφιέρωμα σε ένα βιβλίο που έγραψα πριν από 16 χρόνια.

Αυτό που είχα γράψει πριν 16 χρόνια ισχύει. Αυτό που γράφω ισχύει πάντα. Και βγήκε να απαντήσει σε μένα για μια ιστορία που είχε συμβεί 4-5 χρόνια πριν πάει εκείνη στον Φίνο και να αναρωτηθεί από πού άραγε αντλώ αυτές τις πληροφορίες. Ξέρει πολύ καλά η Λάσκαρη από που αντλώ εγώ τις πληροφορίες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ