Ξανά στο νοσοκομείο η έγκυος Φωτεινή Ψυχίδου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:36
7/2/2017

Ξανά στο νοσοκομείο η έγκυος Φωτεινή Ψυχίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά ωστόσο ευτυχώς δεν φαίνεται να την πτοούν και διατηρεί την αισιοδοξία και το χαμόγελό της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης της η Φωτεινή Ψυχίδου αντιμετώπισε πολλές οι δυσκολίες εξαιτίας των οποίων αναγκάστηκε αρκετές φορές να επισκεφτεί το νοσοκομείο. Χτες και ενώ διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που επέβαλαν τη νοσηλεία της για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπως ενημέρωσε και η ίδια μέσω των κοινωνικών δικτύων:

«Άμεση ενδοφλέβια ενυδάτωση…!!!!!! Τυφλά να έχουν οι κρέμες…!! Ώρα για μποτέ!!!!! Σας προλαβαίνω…όλα καλά!! Απλά εκμεταλλεύομαι το φαρμακευτικό δυναμικό του νοσοκομείου Καλαμάτας!». Όπως φαίνεται η γνωστή δημοσιογράφος αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και αισιοδοξία.

Δίπλα της βρέθηκε ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Δημήτρης Κοργιαλάς, η κόρη της από τον γάμο της με το Μπάμπη Στόκα και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ