Κριθαριώτης: Μιλά για την κρίση στο γάμο με Καγιά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:19
25/6/2013

Κριθαριώτης: Μιλά για την κρίση στο γάμο με Καγιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νίκος Κριθαριώτης «σπάει» τη σιωπή του και για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τη σοβαρή κρίση που περνάει ο γάμος του με την Βίκυ Καγιά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Ο γνωστός επιχειρηματίας σπάνια μιλάει για θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, αλλά τώρα είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

 «Έπειτα από το θόρυβο γύρω από τα δεδομένα που υπάρχουν, όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κι εμείς προσπαθούμε και ημέρα με την ημέρα δίνουμε τη μάχη να καταφέρουμε να αντέξουμε στη φθορά που αναπόφευκτα φέρνει ο χρόνος» λέει και παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς την κρίση στο γάμο τους.

Παραδέχεται, όμως και τα συναισθήματα που έχει ακόμη για τη σύζυγό του. «Ο σεβασμός και η αγάπη είναι δεδομένα και πάνω σε αυτά βαδίζουμε για να διατηρήσουμε το κοινό μας μέλλον, χωρίς να γίνουμε βορά στα χέρια  αδιάκριτων κριτών της ζωής μας».

Πηγή: Real Life

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ