Κούγιας προς Καινούργιου: Δεν αναφερόμουν σ' εσάς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:15
1/3/2021

Κούγιας προς Καινούργιου: "Δεν αναφερόμουν σ' εσάς"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέχεια -και τέλος- στο σίριαλ που ξεκίνησε με "πρωταγωνιστές" την παρουσιάστρια του OPEN και τον ποινικολόγο που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μέγας σάλος ξέσπασε το πρωί ύστερα από ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μέσω της οποίας ενημέρωνε, με ιδιαίτερο πάθος, μάλιστα, σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις του ενώπιων της δικαιοσύνης.

Μεταξύ των όσων είπε ξεχωρίζει η προσωπική επίθεση προς τον Γιώργο Καπουτζίδη και προς «την "επαγγελματία κυρία" της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV», όπως έγραψε χαρακτηριστικά με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το σύνολο των ελληνικών media να αναγνωρίζει τον εαυτό της σε αυτή την περιγραφή.

Η ίδια αντέδρασε έντονα στην εκπομπή της, όμως λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας με διευκρινιστική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο Τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Την ανακοίνωση αυτή μοιράστηκε και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου μέσω story της.

 

Την ικανοποίησή του για τη διευκρίνηση του κυρίου Κούγια εξέφρασε με επίσημο Δελτίου Τύπου και η διοίκησητου OPEN στηρίζοντας στο 100% την Κατερίνα Καινούργιου ως εξής:

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε "παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής" του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση - απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κυρία Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ