Κούγιας για Λαζόπουλο: Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός... γκέι στην Ελλάδα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:10
7/11/2016

Κούγιας για Λαζόπουλο: "Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός... γκέι στην Ελλάδα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέα, ιδιαίτερα σκληρή επίθεση -και μάλιστα επί προσωπικού- εξαπέλυσε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον ενός από τους πιο διάσημους Λαρισαίους.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Arena FM 89,4» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και εστίασε ιδιαίτερα στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο "στόλισε" κανονικότατα. 

 

«Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός... γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα και είναι και ανήθικος άνθρωπος στην ακραία του μορφή επειδή στοχοποιεί τίμιους ανθρώπους», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για τον Λάκη Λαζόπουλο στον «Arena FM 89,4».

«Εχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή ό,τι ήθελα να πάρω το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Ενας γκέι με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεως προς το πρόσωπό μου και όταν συναντηθήκαμε από κοντά μου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη. Ενας πολύ γνωστός γκέι, που ποτέ δεν ομολόγησε την ιδιαιτερότητά του, ο Λαζόπουλος με έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές. Ενώ είναι γνωστό το τι κάνει στη προσωπική του ζωή, δεν το έχει ομολογήσει ποτέ».

 

Και, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθλε στο θέμα του ύψους του, με το οποίο έχει επανειλημμένως ασχοληθεί ο Λάκης Λαζόπουλος. 

 

«Εγώ έχω ύψος 1,79 μ. Στο ποδόσφαιρο έπαιζα στόπερ και αμυντικό χαφ και στην εποχή μου ο μέσος όρος ήταν μικρότερος. Ο ψηλότερος παίκτης, ο Στεφανάκος, ήταν 1,82. Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κάποιοι. Δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν έχω κάνω πράγματα στη ζωή μου, ανεξαρτήτως διαφορών».

 

Απάντηση από την πλευρά Λαζόπουλου δεν υπάρχει ακόμη όμως, αναμένεται

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ