Κουλίεβα vs Φουρέιρα: Θυμωμένη που έκρυβε την καταγωγή της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:59
10/12/2014

Κουλίεβα vs Φουρέιρα: Θυμωμένη που έκρυβε την καταγωγή της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η παραδοχή της Ελένης Φουρέιρα πριν λίγο καιρό ότι κατάγεται από την Αλβανία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και δεν ήταν λίγες οι φωνές εκείνες, που σχολίασαν αρνητικά την απόφαση της τραγουδίστριας να παραδεχτεί τώρα την κατατγωγή της, από τη στιγμή που ο κόσμος το χε τούμπανο! 

Η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό ρωτήθηκε για τη δήλωση της Φουρέιρα και αν η ίδια αντιμετώπισε ρατσισμό όταν ήρθε στην Ελλάδα.

"Εμένα σχεδόν με θυμώνει αυτό που άκουσα,  γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται καλά με αυτό που είναι και να νιώθει περήφανος για την καταγωγή του. Κάθε χώρα έχει τη δική της κουλτούρα και κάθε καλλιτέχνης κουβαλάει τον πολιτισμό που έχει βιώσει. Μου φαίνεται αδιανότητο στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται μειονεκτικά επειδή έχουν διαφορετική καταγωγή. Θυμίζω τις περιπτώσεις του Πύρρου Δήμα, που κατάγεται από την Αλβανία, και του Καχιασβίλι, που είναι από τη Γεωργία, που δόξασαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκρυβε την καταγωγή της. Ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου ρατσιστική. Συμφωνώ ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας μπορεί να έγινε ρατσιστής, αλλά από τη φύση του δεν είναι. Και δεν ήταν ποτέ. Εγώ, πάντως, δεν αντιμετώπισα ρατσισμό, γι' αυτό και καταλήγω στο συμπέρασμα που προανέφερα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: "Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει: "Μήπως στον χώρο μας, όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, είπαν κάποιοι για σένα ότι ήρθε η Ρωσίδα για να μας πάρει τη δουλειά;". Μόνο ως αστείο μπορώ να αντιμετωπίσω αυτήν την ερώτηση".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ