Κωστόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με το 26χρονο μοντέλο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:20
7/3/2016

Κωστόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με το 26χρονο μοντέλο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Πέτρου Κωστόπουλου από βραδινή του έξοδο σε νυχτερινό κέντρο. Στην παρέα του ήταν και μία νεαρή αιθέρια ύπαρξη, που έμοιαζε να μονοπωλεί του ενδιαφέρον του όλο το βραδυ

Μάλιστα, στις τηλεοπτικές εκπομπές σχολίασαν τις επίμαχες τρυφερές φωτογραφίες, κάνοντας λόγο για τη νέα 26χρονη σύντροφο του πρώην εκδότη. Αν και στο Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε ότι με το 26χρονο μοντέλο δεν είναι πια μαζί. Ποια είναι η αλήθεια; Την απάντηση δίνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο TV Έθνος.

 

«Όχι καλέ, δεν είμαι ερωτευμένος!», δηλώνει αρχικά.

Και προσθέτει: «Δεν είμαι ζευγάρι με το κορίτσι με το οποίο είμαστε στις φωτογραφίες παρέα στα μπουζούκια και οι οποίες κυκλοφόρησαν στα Μέσα».

Όσο για τα σχόλια που έγιναν στα τηλεοπτικά πάνελ για τα φιλιά μεταξύ τους, ο Κωστόπουλος δηλώνει: «Ε, αυτό κι αν είναι ποιητική αδεία του πανελίστα, για να μην πω και καμιά βαριά κουβέντα. Πού είδαν φιλί; Μήπως είναι και γκαβοί; Με τον τηλεφακό το μισό μέτρο γίνεται πέντε εκατοστά. Δεν φιλιόμασταν, μιλούσαμε. Θα γίνω καραγκιόζης και λιγούρι να φιλιέμαι μες τα μαγαζιά;».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ