Κωστόπουλος για διαζύγιο Ελένης: Της βγάζω το καπέλο...! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:09
17/2/2016

Κωστόπουλος για διαζύγιο Ελένης: "Της βγάζω το καπέλο..."!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Κωτσόπουλος σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Ο πρώην εκδότης και νυν παρουσιαστής late nigh show στον Alpha, μεταξύ άλλων μιλάει και για την Ελένη Μενεγάκη και το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Εξάλλου, οι δυο τους είναι κουμπάροι, ενώ οι σχέσεις τους πέρασαν και μία μακρά περίοδο ψύχρας, μετά τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της Ελένης με τον Ματέο Παντζόπουλο στο τότε περιοδικό του Κωστόπουλου, το ΟΚ.


 

Και στο ΟΚ δίνει τη συνέντευξη αυτή, όπου δηλώνει χαρακτηριστικά για τη σχέση του με τη Μενεγάκη και την περίοδο μετά το διαζύγιο της με τον Λάτσιο.

 


 

“Ήταν υπόθεση άλλων ανθρώπων. ∆εν επιτέθηκα ποτέ στην Ελένη. Είσαι µάρτυρας. Μαζί δουλεύαµε τότε και ξέρεις ότι σας απαγόρευα να γράφετε το όνοµα του Παντζόπουλου, όταν το έγραφε όλος ο ελληνικός Τύπος. Με βρίζατε γι' αυτό. Τέσσερις µήνες µετά τη γνωστοποίηση της σχέσης, στις 10 Μαΐου 2010, µου έδειξε η Ζαµπέτογλου το παπαράτσι µε τον Μάκη και µου είπε: «Τι θα γίνει, αφεντικό, όλοι πια το λένε, εµείς θα το πετάξουµε;». Ποτέ δεν είχα σκοπό να τσακωθώ µε την Ελένη ούτε να την κριτικάρω. Με τον Γιάννη βρέθηκα πιο κοντά γιατί ήταν ένας άντρας µόνος του”.

 

Όσο για το ποια είναι η σχέση τους σήμερα είπε:

“∆εν ανταλλάξαµε ποτέ κακή κουβέντα. Το αποτέλεσµα πάντως τη δικαίωσε. Είναι ακόµα µαζί µε αυτόν τον άνθρωπο, απέκτησαν ένα παιδί. Έκανε µια επιλογή που θα µπορούσε να κάνει µεγάλο κακό στην εικόνα της. ∆εν υπολόγισε τίποτα, και γι' αυτό της βγάζω το καπέλο. ∆εν έκανε καµία κερδοφόρα συναλλαγή αλλάζοντας άντρα κι αυτό οφείλουµε να το εκτιµήσουµε”.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ