Κώστας Μπακογιάννης: υπερασπίζεται δημόσια την Κοσιώνη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:31
1/7/2015

Κώστας Μπακογιάννης: υπερασπίζεται δημόσια την Κοσιώνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την δική του απάντηση στο περιστατικό με τον καυγά της Σίας Κοσιώνη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο σύντροφος της Κοσιώνη εδώ και ένα χρόνο και περιφερειάρχης Στεράς Ελλάδας πήρε θέση στο επεισόδιο από τον αέρα του Άλφα και της ραδιοφωνικής εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου. 

 

«Κύριε Χαριτάτο, νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έβγαλε τα συμπεράσματά του. Διότι είχαμε πραγματικά μια χυδαία, μια αήθη επίθεση από γυναίκα σε γυναίκα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο.

Ξέρετε, η γιαγιά μου, η μακαρίτισσα, έλεγε ότι ο Θεός καταράστηκε το μυρμήγκι και του έδωσε φτερά να πετάξει. Η κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θεωρεί προφανώς και εμφανίζεται λες και κουβαλάει στους ώμους της γενεές και γενεές θυσιών και αγώνων της Αριστεράς.

Επειδή στην Ελλάδα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, πώς θα μπορούσε να κουβαλήσει όλους αυτούς τους αγώνες; Στο Παρίσι όπου σπούδαζε, όταν εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη ή όταν υπερασπιζόταν τους βιαστές;

Αλλά τέλος πάντων, δεν πρέπει να ρίξουμε το δημόσιο διάλογο σε αυτό το επίπεδο. Είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, οφείλουμε όλοι θεσμικά να τη σεβαστούμε και να την τιμήσουμε, ακόμα και αν εκείνη δεν τιμά και δεν σέβεται κανέναν από μας.

Αυτό που έκανε είναι ένα τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι πολιτικοί, το παλαιότερο ενδεχομένως τέχνασμα των πολιτικών, όταν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μία ερώτηση, όταν θέλουν να υπεκφύγουν», τόνισε ο Μπακογιάννης.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ