Κορυφαία πρωταγωνίστρια: Αν δε δουλέψω, δεν μπορώ να ζήσω | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:20
28/11/2013

Κορυφαία πρωταγωνίστρια: "Αν δε δουλέψω, δεν μπορώ να ζήσω"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η σαραντάχρονη καριέρα της να αριθμεί πολλές και μεγάλες επιτυχίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη έχει την πολυτέλεια να μην εργαστεί για μία (ή και παραπάνω) σεζόν. 

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα: «Αν δε δουλέψω, δεν μπορώ να ζήσω. Δεν έχω καν δικό μου σπίτι. Έρχονται συνάδελφοι-ηθοποιοί στο σπίτι μου και δεν πιστεύουν ότι μένω με ενοίκιο», δήλωσε η ηθοποιός.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι σε συνεντεύξεις της παλαιότερα είχε παραδεχθεί πως όλα τα λεφτά που έβγαζε από την τηλεόραση, τα έχασε στο θέατρο. Το ρίσκο φαίνεται, όμως, ότι δεν τη φοβίζει ούτε στην στην προσωπική της ζωή.

«Με τον άνθρωπο της ζωής μου, το Μάριο Πλωρίτη, ήμασταν 32 χρόνια μαζί. Μόνο τα 12 από αυτά ζήσαμε στο ίδιο σπίτι για λόγους εξαιρετικά σοβαρούς και προσωπικούς. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν μια συντηρητική ζωή, αλλά ξέρω ότι ήταν ευτυχισμένη».

Στην ερώτηση εάν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας, η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως «από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος θα σφραγίσει τη ζωή μου. Και τη σφράγισε. Τόσο υπέροχα που του είμαι ευγνώμων», ενώ δεν την ενδιέφεραν τα 30 χρόνια που τους χώριζαν.

Πάντως, παραδέχθηκε ότι η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας έχει το τίμημά της και το πληρώνει τώρα: «είμαι χωρίς εκείνον! Νιώθω όμως τόσο γεμάτη μέσα μου που λέω πως αν ξαναγεννιόμουν, πάλι την ίδια επιλογή θα έκανα».

Θα ξαναερωτευόταν; Τι απαντά η ίδια; «Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα για δεύτερη φορά. Είναι σα να έχεις κερδίσει το ΛΟΤΤΟ και να σκέφτεσαι ότι μπορεί να το ξανακερδίσεις. Γίνεται; Ποιός ξέρει;» 

Ν.Ε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ