Κορινθίου: Τι απαντά στις φήμες διαζυγίου λόγω... ζήλιας; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:44
30/3/2015

Κορινθίου: Τι απαντά στις φήμες διαζυγίου λόγω... ζήλιας;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ήθελε την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη να έφτασαν μέχρι το γραφείο του δικηγόρου για διαζύγιο(!), λόγω... ζήλειας!!!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real news την Κυριακή (29/3) το ζευγάρι έφτασε στην πόρτα του δικηγορικού γραφείο, εξαιτίας μίας έντονης σκηνής ζηλοτυπίας του ηθοποιού. Αλλά τελευταία στιγμή πρυτάνευσε η λογική και η μεγάλη αγάπη που μοιράζονται κι έτσι δεν προχώρησαν σε ακραίες κινήσεις. 

 

Ωστόσο, η Κορινθίου δίνει τη δική της απάντηση, τονίζοντας ότι όλα είναι ψέματα! Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν παραδεχτεί ότι ζηλεύουν ο ένας τον άλλον, και όπως εξηγεί η Κορινθίου, η ειλικρίνεια τους αυτή τους έχει κοστίσει.

 

"Μα ναι, το έχουμε παραδεχτεί κι αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται. Εκμεταλλεύονται το κάθε τι κι είναι κουραστικό" δηλώνει στο tlife. Και καταλήγει: "Δεν υπάρχει καμία βάση στις φήμες".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ