Κοραλία Καράντη: Έξαλλη στον αέρα του Alpha: «Αναθεματισμένη εκπομπή» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
15/2/2021

Κοραλία Καράντη: Έξαλλη στον αέρα του Alpha: «Αναθεματισμένη εκπομπή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων...» 

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε στο στόχαστρο την περασμένη εβδομάδα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τους αλλοδαπούς. 

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού έδειξε το βίντεο στο «Καλύτερα δε γίνεται»  και η ομάδα της θέλησε να σχολιάσει το θέμα. Στη συνέχεια η ηθοποιός θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά. Η Κοραλία Καράντη σε έξαλλη κατάσταση θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε.

«Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται.

Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ