Κωνσταντίνου: Δε θα πιστέψεις πόσα παίρνει για κάθε προβολή ταινίας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:18
22/5/2015

Κωνσταντίνου: Δε θα πιστέψεις πόσα παίρνει για κάθε προβολή ταινίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τον ελληνικό κινηματογράφο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνου αναφέρθηκε και στα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί από πνευματικά δικαιώματα, για τις παλαιές ελληνικές ταινίες, που προβάλλονται συχνά στην τηλεόραση

 

«Τότε στις ταινίες δεν ήταν σπουδαία τα λεφτά. Μετά έγιναν πολλά, όταν άρχισε η τηλεόραση γιατί ήταν και καθημερινά. Παίρνουν κάποια λεφτά οι ηθοποιοί από πνευματικά δικαιώματα αλλά είναι πολύ λίγα.

Όταν δίνουν ένα μπάτζετ δύο τρεις χιλιάδες, αν μοιραστεί αυτό το ποσό σε όλους που έπαιζαν. Πωπω λέει τι λεφτά θα παίρνατε! Και παίζει ας πούμε το “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” και το μερίδιο το δικό μου είναι 45 ευρώ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Και δεν είναι αυτό το μόνο απίστευτο, αφού στη συνέχεια διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο ποσό το παίρνει όχι για μια προβολή της ταινίας από ένα κανάλι, αλλά μετά από ένα διάστημα περίπου έξι μηνών, όπου έχει προβληθεί σε αρκετά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ