Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Θέλουν να με ξετινάξουν όπου με πετύχουν...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:45
17/6/2021

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Θέλουν να με ξετινάξουν όπου με πετύχουν...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό...»

Στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τα Μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την συμμετοχή της Μάλτας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά: «είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια «διότι είναι θέμα υγείας». Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά.

Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει» πρόσθεσε. «Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο».

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ