Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του παίκτη των Μαχητών | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:07
24/4/2017

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του παίκτη των Μαχητών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές του πάικτη των μαχητών. 

Ο ίδιος μίλησε για το body building και την ενασχόληση του γιού του επαγγελματικά με αυτό κι αποκάλυψε πως η πρώτη επαφή με το αντικείμενο έγινε σε ηλικία μόλις 13 ετών. 

«Η πρώτη προπόνηση του Κωνσταντίνου στο body building λεγινε όταν ήταν 13 ετών. Τον πήγα εγώ στο γυμναστήριο για μια πρώτη επαφή, διότι μέχρι τότε δεν είχε καμία εμπειρία. Τον άφησα μόνο του να το ζήσει από κοντά και στην ηλικία των δεκαεπτά ξεκίνησε να γυμνάζεται πιο εντατικά. Μετά τον στρατό άρχισε να δουλεύει πιο σοβαρά πάνω σε αυτό και να κάνει πρωταθλητισμό» είπε για την ενασχόληση του με το body building.

Για τον χαρακτήρα του παίκτη του Survivor είπε:

«Ο Κωνσταντίνος από παιδί ήταν εσωστρεφής. Δεν ήταν ποτέ το αγόρι που θα έκανε φασαρία ή θα δημιουργούσε προβλήματα, στο σχολείο ή στο περιβάλλον του. Ήταν ήσυχος και δεν επιδίωκε να κάνει "θόρυβο" με τη συμπεριφορά του, ήταν πάντα ένα πολύ καλό παιδί».

Όσο για τις εκρήξεις θυμού που βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι ο πατέρα του δήλωσε:

 «Ο χαρακτήρας του δεν απέχει από αυτό που βλέπουμε στο Survivor. Είναι ένα άτομο με αρχές, με ήθος. Η προσωπικότητά του έχει διαμορφωθεί μέσα από τον αθλητισμό, σέβεται πάρα πολύ τη λογική του ευ αγωνίζεσθαι. Σαν πραγματικός αθλητής, δεν πίνει ποτέ αλκοόλ, ούτε καπνίζει. Το μεγάλο του προτέρημα είναι η θετική σχέση που έχει με τους ανθρώπους. Δεν είναι καθόλου κακοπροαίρετος και δίνει χώρο στον απέναντι του».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ