Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:«Την τελευταία χρονιά στον Alpha έβρισκα την… πόρτα κλειστή! Ήθελα να τελειώσει»! [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:22
25/12/2018

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:«Την τελευταία χρονιά στον Alpha έβρισκα την… πόρτα κλειστή! Ήθελα να τελειώσει»! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει.»

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως σας είχαμε ενημερώσει βρέθηκε καλεσμένη στο My styles Rocks και ως εκ τούτου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη και αυτή στο «Μαζί σου». Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στην τελευταία δύσκολη χρονιά που είχε στον Alpha και μάλιστα παραδέχτηκε πως όλο αυτό που έζησε ήθελε να τελειώσει. 

Δείτε ακόμη: Αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροι celebrity χωρισμοί του 2018 [photos]

 

Όλα όσα είπε: 

Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την… πόρτα κλειστή. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει. Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω. Ενώ το ήθελα, δεν το ήθελα. Δεν το εξέφραζα γιατί δεν τόλμαγα να το πω, αλλά το αισθανόμουν. Όταν τελείωνε η εκπομπή, δεν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου, δεν ήξερα και τι να πω στους τηλεθεατές. Τα λέμε; Φιλιά; Ξανά; Κάπου; Εδώ; Ποτέ; Δεν ήξερα τι θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω. Δεν ήξερα! Οπότε το άφησα πολύ γενικό. Και είχα τρενάρει πάρα πολύ και τη συνάντησή μου με τα στελέχη του Alpha. Επειδή φοβόμουν να αντιμετωπίσω την κατάσταση έλεγα “αύριο, την άλλη Δευτέρα”. Κι ενώ το συμβόλαιό μου δεν τελείωνε ακόμα, έλεγα ας το αφήσω λίγο. Γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω; Γιατί φοβόμουν κι εγώ τι θα πρέπει να κάνω; Δεν ξέρω γιατί.

Δείτε το βίντεο:

 

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ