Κοκκίνου: Μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:03
4/2/2016

Κοκκίνου: Μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Έλλη Κοκκίνου στο παρελθόν είχε περάσει διάφορα προβλήματα με την υγεία της. Αλλά η γνωστή τραγουδίστρια με την επιμονή που τη χαρακτηρίζει κατάφερε οι διάφορες δυσκολίες να μην την πτοήσουν.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μάλιστα, έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική και τη διατροφή.  Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικο Hello, η Κοκκίνου μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και το πρόσφατο ατύχημα της επί σκηνής.

 

 

«Η χρήση κορτιζόνης με δυσκόλεψε πολύ, γιατί πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για ν' αποβληθεί από τον οργανισμό. Μου έχει συμβεί 2 φορές στο παρελθόν. Παίρνω κάθε μέρα το χαπάκι μου, εφ' όρου ζωής. Απλά, είσαι πάντα σε επιφυλακή. Μ' έχει πιάσει και μένα το παράπονο. Αλλά κάνω ένα κλικ μέσα μου και λέω «Ηρέμησε, ένα ατυχηματάκι έπαθες και ουσιαστικά είσαι καλά». Τα μικρά και τα περαστικά δεν τα φοβάμαι, δε με πάνε πίσω. Απλώς, με αποδιοργανώνουν. Το άσθμα με δυσκόλεψε, γιατί πέρασα δύσκολα. Χρειάστηκαν δύο μήνες περίπου για να συνέλθω»


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ