Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Πόσο πούλησαν τη μεζονέτα τους; Πόσο; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:03
18/11/2013

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Πόσο πούλησαν τη μεζονέτα τους; Πόσο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρία ολόκληρα χρόνια πήρε στην Έλλη Κοκκίνου και τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη να βρουν αγοραστή για την υπερπολυτελή μεζονέτα που είχαν στο Πανόραμα Βούλας. 

Βλέπεις, η άτιμη η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει αλύπητα το real estate και πού να βρεθεί αγοραστής. Βασικά, πού να βρεθεί αγοραστής να «σκάσει» 3.5 εκ. ευρώ που ήταν και η αρχική τιμή πώλησης του «παλατιού».

 

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η τελική τιμή πώλησης ήταν δύο εκατομμύρια. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν γνώστες της αγοράς και του real estate, η αντικειμενική αξία της πολυτελούς μεζονέτας ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ, ποσό που ποτέ δεν αναφέρθηκε λόγω της κρίσης. 

Και με την πώληση της μεζονέτας έκλεισε και η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στο πρώην, παρόλο που ο τίτλος ιδιοκτησίας ανήκε στην Κοκκίνου. Το πρώην ζευγάρι μέχρι και την περασμένη Άνοιξη προσπαθούσε να βρει λύση καθώς ο Βασιλειάδης διεκδικούσε ποσό από την πώληση.

 

Τελικά, η λύση δόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο όπου ο επιχειρηματίας προσκόμισε τα απαραίτητα τιμολόγια και έτσι κατάφερε να διεκδικήσει κι εκείνος χρήματα από την πώληση της μεζονέτας.

 

Πηγή Πρώτο Θέμα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ