Κοκκίνου-Βασιλειάδης: η συνεργασία τους έφερε κοντά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:35
3/8/2012

Κοκκίνου-Βασιλειάδης: η συνεργασία τους έφερε κοντά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου είναι φίλες τελεία και παύλα. Οι δυο τους αυτό το καλοκαίρι συνεργάζονται επί σκηνής και κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, όπου εμφανίζονται σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα.

 Έτσι μπορεί με τον πρώην σύζυγο της Παναγιώτη Βασιλειάδη η Έλλη Κοκκίνου να τρέχει στα δικαστήρια μετά το διαζύγιο τους, αλλά προσπαθούν να έχουν καλές σχέσεις για χάρη του γιου τους.

Έλλη και Παναγιώτης θα συναντηθούν ξανά το Σάββατο 4 Αυγούστου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, εκεί που ο επιχειρηματίας έχει το νυχτερινό κέντρο Volcano. Εκεί θα εμφανιστεί αύριο η Έλλη με τη Δέσποινα Βανδή!

"Είναι όλα καλά και ο ίδιος ο Παναγιώτης Βασιλειάδης ήταν ο άνθρωπος που είχε την επιθυμία να εμφανιστούν στο μαγαζί του η Δέσποινα και η Έλλη και ήρθε σε επαφή με τον υπεύθυνο της περιοδείας τους στην εταιρία Spicy" είπε στο FTHIS άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο και συνεχίζει: "Είναι δυο άνθρωποι που διαχωρίζουν την προσωπική ζωή από τα επαγγελματικά τους. Ο Παναγιώτης ξέρει πολύ καλά ότι η πρώην σύζυγός του και η Δέσποινα Βανδή είναι δυο καλλιτέχνιδες που ο κόσμος αγαπάει και θα βρεθεί στο Volcano για να τις δει". Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί όμως να θέλει να κάνει και μια κίνηση προσέγγισης προς την Έλλη ο Παναγιώτης... Ο καιρός θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

 

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ