Κοκκινόπουλος: Ερωτευμένος με νεαρή κόρη υπουργού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:38
28/1/2013

Κοκκινόπουλος: Ερωτευμένος με νεαρή κόρη υπουργού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό νεαρής ηθοποιού ζει εδώ και πολύ καιρό ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ζευγάρι με την κόρη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα, Λένα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η νεαρή και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός βρήκε στο πρόσωπο του ώριμου σκηνοθέτη τον πραγματικό έρωτα. "Ο Κοκκινόπουλος είναι για εκείνη ο μέντορας που τη συμβουλεύει, την προστατεύει, αλλάζοντας της πολλές φορές ακόμα και οπτική στον τρόπο που αντιμετωπίζει πρόσωπα και καταστάσεις, για αυτό δεν μπορεί να διανοηθεί την ζωή μακριά του”, υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον τους.

Τονίζουν, δε, ότι μεταξύ τους υπάρχει μια ευδιάκριτη χημεία και παρόλο που είναι μαζί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είναι διακριτικοί όσον αφορά την δημοσιότητα. "Αποφεύγουν τις πολλές κοινές εμφανίσεις προκειμένου να μη δίνουν λαβές στον Τύπο. Οι φωτογράφοι τους πετυχαίνουν σπάνια και μόνο για χάρη της τέχνης, δηλαδή όταν δίνουν μαζί το “παρών” σε κάποια πρεμιέρα” δηλώνουν χαρακτηριστικά πάντα άνθρωποι από το περιβάλλον τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ